Optagelse i Talentklasserne

Hvordan bliver jeg optaget i Talentklasserne?

Hvis I tænker at det kunne være en mulighed for jeres barn at blive en del af vores talentklasser, så er I havnet det rigtige sted. 

Første skridt vil være at deltage i vores infomationsmøde, som vi holder hvert år i november måned. Læs mere om informationsmødet og hvordan I deltager.

På møde vil vi fortælle lidt om konceptet og det at blive en del af Slagelse Talent og Elite netværket.

Nymarkskolen er Danmarks første certificerede folkeidrætsskole ved Team Danmark. Dette er vi bla. fordi vi fra 0-9. årgang har 5 ugentlige idrætslektion og derudover har vi vores Talentklasser, som består af dedikerede idrætselever. Vi har haft disse talentspor siden 2015.

Talentklassen har fire morgentræningsspor

  • Fodbold
  • Svømning
  • Volleyball
  • Multispor (øvrige idrætter)

Folder om Talentklasserne (pdf - nyt vindue)

Læs mere om Talentklassen

 Følg Talentklasserne på Facebook (nyt vindue)


Ved indsendelse af ansøgning til Talentklasserne fra 7-9. klassetrin på Nymarkskolen, gør vi i henhold til Databeskyttelsesforordningen opmærksom på, at vi indsamler, opbevarer og deler data med relevante samarbejdspartnere til Nymarkskolen, herunder behandlernetværk, idrætsforeninger, idrætsforbund, nuværende skole og medarbejdere under Slagelse Talent & Elite. Informationer der deles, kan udover almindelige informationer som navn, fødselsdato og telefon også være personlige informationer om trivsel og helbred relevant for elevens sportslige og personlige udvikling i helhed. Kommunen sletter oplysningerne når opbevaringspligten udløber og et evt. arkiveringskrav er opfyldt.

Siden er sidst opdateret 2. oktober 2023