Ansøg om optagelse i idrætstalentklassen under Slagelse Talent & Elite

Ansøgningsprocedure

Sådan søger du om optagelse til idrætstalentklasserne

Ønsker du at søge om optagelse til vores idrætstalentklasser, skal du udfylde tre dokumenter.

Hvis ikke pdf-filen er skrivbar for jer, så download Acrobat Reader, derefter tryk "udfyld og underskriv".

Ny ansøgningsproces begynder november 2019.

Ved indsendelse af ansøgning til Idrætstalentklasserne fra 7-9. klassetrin på Nymarkskolen, gør vi i henhold til Databeskyttelsesforordningen opmærksom på, at vi indsamler, opbevarer og deler data med relevante samarbejdspartnere til Nymarkskolen, herunder behandlernetværk, idrætsforeninger og medarbejdere under Slagelse Talent & Elite. Informationer der deles kan udover almindelige informationer som navn, fødselsdato og telefon også være personlige informationer og trivsel og helbred relevant for elevens sportslige og personlige udvikling i helhed. Informationerne gemmes i 5 år efter eleven er stoppet på Nymarkskolen.

Ved spørgsmål kontakt idrætstalentkonsulent Puk Kirkeskov Hvistendal pukhv@slagelse.dk

Ansøgning sendes senest den 13. januar 2019 til: talentnymark@slagelse.dk

Ansøgere kommer på en venteliste, hvis ikke der er plads. Der er tale om en ikke prioriteret venteliste, da optagelse afhænger af udtalelser, prøvetræning og samtale på Nymarkskolen.

Idrætstalentklasserne har fem spor

Vigtige datoer

• 28. november 2018 kl. 19:00 informationsmøde
  • 13. januar 2019 ansøgningsfrist
  • 29. januar 2019 kl. 7:30-9:30 fysisk screening
  • 5. februar 2019 kl. 7.30 - 9.30 idrætsspecifikke træninger svømning og fodbold.
  • Februar 2019 samtaler (skole, hjem og idrætstræner)
  • Ultimo februar 2019 svar om optag
  • Ultimo juni 2019 Optagsarrangement og sommerfest