Ansøg om optagelse i idrætstalentklassen

Ansøgningsprocedure

Sådan søger du om optagelse til idrætstalentklasserne

Kom til vores informationsmøde den 27. november 2019 og hør mere om tilbuddet.

Tilmelding til mødet sendes til: talentnymark@slagelse.dk

Af hensyn til tilrettelæggelse af mødet vil vi godt bede om følgende oplysninger:

1. Hvilken årgang søger dit barn ind på til sommer 2020?
  2. Hvilken sport dyrker dit barn og i hvilken klub foregår det?
  3. Nuværende skole? Så ved vi lidt om det nuværende skoleidrætsniveau.
  4. Samt antal deltagere, så vi har stole nok til alle.

Vigtige datoer

• 27. november 2019 kl. 19:00-21:00 Informationsmøde
  • 12. januar 2020 Ansøgningsfrist
  • 30. januar 2020 kl. 7:30-9:30 Fysisk screening
  • 6. februar 2020 kl. 7:30-9:30 Idrætsspecifik screening vedr. svømning og fodbold
  • Uge 8 2020 samtaler med ansøgere (skole, hjem og idrætstræner)
  • Ultimo februar 2020 Svar om optagelse
  • Ultimo juni 2020 Optagsarrangement og sommerfest

Hvis du efter vores informationsmøde ønsker, at søge om optagelse til vores idrætstalentklasser, skal der udfyldes 3 dokumenter. Dokumenterne er ved at blive digitaliseret og bliver lagt her på siden, så de er klar til efter vi har holdt mødet.

Hvis du er nysgerrige og vil se hvad det er vi vil vide noget om, så kan I tilgå sidste års dokumenter, med datoer vedr. sidste årsbegivenheder, nedenfor.

Ved spørgsmål kontakt I-klasse koordinator Jan Simon Kristiansen jansk@slagelse.dk eller Eliteidrætskonsulent Puk Kirkeskov Hvistendal pukhv@slagelse.dk

Ansøgning om optagelse er senest den 12. januar 2020 til og SKAL sendes til:
talentnymark@slagelse.dk

Ansøgere kommer på en venteliste, hvis ikke der er plads. Der er tale om en ikke prioriteret venteliste, da optagelse afhænger af udtalelser, prøvetræning og samtale på Nymarkskolen.

Idrætstalentklasserne har fem spor

• Fodbold
  • Svømning
  • Multispor (øvrige idrætter)

Folder om Idrætstalentklasserne (pdf - nyt vindue)

Læs mere om idrætstalentklassen

Følg Idrætstalentklasserne på Facebook (nyt vindue)

Ved indsendelse af ansøgning til Idrætstalentklasserne fra 7-9. klassetrin på Nymarkskolen, gør vi i henhold til Databeskyttelsesforordningen opmærksom på, at vi indsamler, opbevarer og deler data med relevante samarbejdspartnere til Nymarkskolen, herunder behandlernetværk, idrætsforeninger og medarbejdere under Slagelse Talent & Elite. Informationer der deles kan udover almindelige informationer som navn, fødselsdato og telefon også være personlige informationer og trivsel og helbred relevant for elevens sportslige og personlige udvikling i helhed. Informationerne gemmes i 5 år efter eleven er stoppet på Nymarkskolen.

Siden er sidst opdateret 30. oktober 2019