Ansøg om optagelse i idrætstalentklassen

Ansøgningsprocedure

Sådan søger du om optagelse til idrætstalentklasserne

Kom til vores informationsmøde onsdag den 25. november 2020, og hør mere om vores tilbud.

Af hensyn til tilrettelæggelse af mødet vil vi godt bede om følgende oplysninger i forbindelse med tilmeldingen:

1. Hvilken årgang søger dit barn ind på til sommer 2021?
  2. Hvilken sport dyrker dit barn og i hvilken klub foregår det?
  3. Nuværende skole? Så ved vi lidt om det nuværende skoleidrætsniveau.
  4. Samt antal deltagere, så vi har stole og plads nok til alle (hvis det bli´r nødvendigt med begrænsning i antal deltagere, skriver vi til de tilmeldte)

Tilmelding til mødet sendes til: talentnymark@slagelse.dk

Vigtige datoer

• 25. november 2020 kl. 19:00-21:00 Informationsmøde
  • 4. januar 2021 Ansøgningsfrist
  • 28. januar 2021 kl. 7:30-9:30 Fysisk screening
  • 4. februar 2021 kl. 7:30-9:30 Idrætsspecifik screening
  • Uge 9 2021 Samtaler med ansøgere (skole, hjem og idrætstræner)
  • Medio marts 2021 Svar om optagelse
  • 19. juni 2021 Optagsarrangement og sommerfest

Hvis I og jeres barn efter vores informationsmøde ønsker, at søge om optagelse til vores idrætstalentklasser, skal der udfyldes 3 dokumenter. Dokumenterne er digitaliseret og ses nedenfor.

I skal derfor, bede træner og skole udfylde ovenstående elektroniske blanket og sende disse til jer. Jeres barns ansøgning skal derfor først sendes til os, når I har modtaget træner- og skoleudtalelse, som I skal vedhæfte ansøgningen.

Ved spørgsmål kontakt I-klasse koordinator Jan Simon Kristiansen jansk@slagelse.dk eller Talent- og facilitetskonsulent Oliver Rechnagel Carlson olica@slagelse.dk

Ansøgere kommer på en venteliste, hvis ikke der er plads. Der er tale om en ikke prioriteret venteliste, da optagelse afhænger af udtalelser, prøve-træning og samtale på Nymarkskolen.

Idrætstalentklasserne har fem spor

• Fodbold
  • Svømning
  • Multispor (øvrige idrætter)

Folder om Idrætstalentklasserne (pdf - nyt vindue)- NY pjece på vej

Læs mere om Idrætstalentklassen

Følg Idrætstalentklasserne på Facebook (nyt vindue)

Ved indsendelse af ansøgning til Idrætstalentklasserne fra 7-9. klassetrin på Nymarkskolen, gør vi i henhold til Databeskyttelsesforordningen opmærksom på, at vi indsamler, opbevarer og deler data med relevante samarbejdspartnere til Nymarkskolen, herunder behandlernetværk, idrætsforeninger og medarbejdere under Slagelse Talent & Elite. Informationer der deles kan udover almindelige informationer som navn, fødselsdato og telefon også være personlige informationer og trivsel og helbred relevant for elevens sportslige og personlige udvikling i helhed. Informationerne gemmes i 5 år efter eleven er stoppet på Nymarkskolen.

Siden er sidst opdateret 20. september 2020