Ansøg om optagelse i idrætstalentklassen

Ansøgningsprocedure

Sådan søger du om optagelse til idrætstalentklasserne

Efter et yderst velbesøgt informationsmøde den 27. november 2019, med oplæg fra lærer, morgentræner, forældre fra I-klasserne, elev fra 7I og smagsprøver fra Boden, er det tid til næste step.

Næste step er ansøgning om optagelse og dette skal ske senest 12. januar 2020 - se hvordan nedenfor.

Vigtige datoer

• 27. november 2019 kl. 19:00-21:00 Informationsmøde
  • 12. januar 2020 Ansøgningsfrist
  • 30. januar 2020 kl. 7:30-9:30 Fysisk screening
  • 6. februar 2020 kl. 7:30-9:30 Idrætsspecifik screening vedr. svømning og fodbold
  • Uge 8 2020 samtaler med ansøgere (skole, hjem og idrætstræner)
  • Primo martsr 2020 Svar om optagelse
  • Ultimo juni 2020 Optagsarrangement og sommerfest

Hvis du efter vores informationsmøde ønsker, at søge om optagelse til vores idrætstalentklasser, skal der udfyldes 3 dokumenter. Dokumenterne er digitaliseret og ses nedenfor.

Vær opmarksom på, at ansøgning ikke kan førdiggøres, før I har både træner- og skoleudtalelse, som skal vedhæftes ansøgningen.

Ved spørgsmål kontakt I-klasse koordinator Jan Simon Kristiansen jansk@slagelse.dk eller Talent- og facilitetskonsulent Oliver Rechnagel Carlson olica@slagelse.dk

Ansøgere kommer på en venteliste, hvis ikke der er plads. Der er tale om en ikke prioriteret venteliste, da optagelse afhænger af udtalelser, prøve-træning og samtale på Nymarkskolen.

Idrætstalentklasserne har fem spor

• Fodbold
  • Svømning
  • Multispor (øvrige idrætter)

Folder om Idrætstalentklasserne (pdf - nyt vindue)

Læs mere om Idrætstalentklassen

Følg Idrætstalentklasserne på Facebook (nyt vindue)

Ved indsendelse af ansøgning til Idrætstalentklasserne fra 7-9. klassetrin på Nymarkskolen, gør vi i henhold til Databeskyttelsesforordningen opmærksom på, at vi indsamler, opbevarer og deler data med relevante samarbejdspartnere til Nymarkskolen, herunder behandlernetværk, idrætsforeninger og medarbejdere under Slagelse Talent & Elite. Informationer der deles kan udover almindelige informationer som navn, fødselsdato og telefon også være personlige informationer og trivsel og helbred relevant for elevens sportslige og personlige udvikling i helhed. Informationerne gemmes i 5 år efter eleven er stoppet på Nymarkskolen.

Siden er sidst opdateret 29. januar 2020