Ansøg om optagelse i idrætstalentklassen

Ansøgningsprocedure - FRISTEN er udsat til 17/1 kl. 12:00

Efter vores virtuelle informationsmøde den 25. november 2020 er det tid til næste step

Grundet forlænget behandlingstid med ansøgningerne i klubberne og på skolerne, så har vi forlænget ansøgningsfristen til søndag den 17/1 kl. 12.00.

Den fysiske screening bliver ikke, som planlagt, med fremmøde på skolen 28/1, grundet Covid-19 restriktionerne for forsamling. I kan i stedet forvente, at ansøgerne skal uploade en video med en fysisk sekvens.

Alt dette kommer der meget mere om, til dem af Jer som bliver udvalgt til den fysiske screening.

Sådan søger du om optagelse til idrætstalentklasserne

Hvis I og jeres barn efter vores informationsmøde ønsker, at søge om optagelse til vores idrætstalentklasser, skal der udfyldes 3 dokumenter. Dokumenterne er digitaliseret og ses nedenfor.

I skal derfor, bede træner og skole udfylde ovenstående elektroniske blanket og sende disse til jer.

Jeres barns ansøgning skal derfor først sendes til os, når I har modtaget træner- og skoleudtalelse, som I skal vedhæfte ansøgningen.

HUSK at vedhæfte alle dokumenterne fra skolen (skoleudtalelse, elevplaner mv.), inden I sender ansøgningen.

Ved spørgsmål kontakt I-klasse koordinator Jan Simon Kristiansen jansk@slagelse.dk eller Talent- og facilitetskonsulent Oliver Rechnagel Carlson olica@slagelse.dk

Ansøgere kommer på en venteliste, hvis ikke der er plads. Der er tale om en ikke prioriteret venteliste, da optagelse afhænger af udtalelser, prøve-træning og samtale på Nymarkskolen.

Vigtige datoer

• 25. november 2020 kl. 19:00-21:00 Informationsmøde
  • 4. januar 2021 Ansøgningsfrist
  • 28. januar 2021 kl. 7:30-9:30 Fysisk screening - GENNEMFØRES ikke, se ovenfor.
  • 4. februar 2021 kl. 7:30-9:30 Idrætsspecifik screening - AFVENTER
  • Uge 9 2021 Samtaler med ansøgere (skole, hjem og idrætstræner)
  • Medio marts 2021 Svar om optagelse
  • 19. juni 2021 Optagsarrangement og sommerfest

Idrætstalentklasserne har fem spor

• Fodbold
  • Svømning
  • Multispor (øvrige idrætter)

Folder om Idrætstalentklasserne (pdf - nyt vindue)

Læs mere om Idrætstalentklassen

Følg Idrætstalentklasserne på Facebook (nyt vindue)

Ved indsendelse af ansøgning til Idrætstalentklasserne fra 7-9. klassetrin på Nymarkskolen, gør vi i henhold til Databeskyttelsesforordningen opmærksom på, at vi indsamler, opbevarer og deler data med relevante samarbejdspartnere til Nymarkskolen, herunder behandlernetværk, idrætsforeninger og medarbejdere under Slagelse Talent & Elite. Informationer der deles kan udover almindelige informationer som navn, fødselsdato og telefon også være personlige informationer og trivsel og helbred relevant for elevens sportslige og personlige udvikling i helhed. Informationerne gemmes i 5 år efter eleven er stoppet på Nymarkskolen.

Siden er sidst opdateret 8. januar 2021